Megan Vermeulen

Megan Vermeulen VVD kandidaat PS 23


Kandidaat Statenlid VVD

Noord-Holland #17


Als afstudeerstudent aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik enorm gemotiveerd en heb ik kennis als het aankomt op de bestuurskunde en publiek management. Echter heb ik, in tegenstelling tot vele andere kandidaten, geen ervaring als volksvertegenwoordiger. Nu zeg ik altijd “wat er niet is, kan nog komen”. Met andere woorden: iedereen begint zonder ervaring en door de jaren heen zal je de fijne kneepjes van het vak leren.


Ik zie mijzelf voornamelijk de jongere generaties vertegenwoordigen. Wat je vaak ziet is dat volwassenen rond de midden dertig zich als jong definiëren. Nu ligt het er net aan wat je referentiekader is; iemand van 35 leidt een heel ander leven dan een kind, een tiener, puber of een jongvolwassene (dan wel studerend als startende werker).


Ik bevind mij centraal binnen deze leeftijdsgroep. Ik ben namelijk student, 21 jaar en heb dezelfde belevingswereld als de jongere generaties. Ik wil deze groep vertegenwoordigen. Ik wil een statenlid zijn die zichtbaar is voor de VVD-achterban, actief aanwezig bij zaken aangaande de provincie en bovenal een voorbeeld voor kinderen en jongeren.