Fractie op locatie: hockeyclub Pinoké

Fractie op locatie bij hockeyclub Pinoké

 

De fractie vergadert ook regelmatig op locatie ergens in Amstelveen. Op 12 februari waren we te gast bij hockeyclub Pinoké waar we gastvrij ontvangen werden door bestuursleden Seerp Gratama en Jochem Fockema Andreae.

 

Na een korte inleiding over het reilen en zeilen op de vereniging en de ambiteies van de club hebben we uitgebreid gesproken over de veiligheid rondom de club en in het bos, en over mogelijke maatregelen om die te vergroten. Ook communicatie rondom eventuele veiligheidsincidenten werd besproken. Pinoké is erg tevreden over de korte lijnen met het gemeentehuis en waardeert de ondersteuning en advies.

 

Pinoké viert dit jaar haar 95 jarig bestaan en is daarbij, samen met de Amsterdamse Hockeyclub van 28 maart t/m 1 april gastheer voor het toernooi van de European Hockey league. Een mooie samenwerking tussen de landskampioen van de dames (AH&BC) en de heren (Pinoké)

 

De huldiging vorig jaar op het gemeentehuis van Amstelveen van beide teams staat ons nog vers in het geheugen. We kijken uit naar het toernooi.