Amstelveen Sportgala 2024

Sportgala Amstelveen 2024


Het jaarlijkse Amstelveense Sportgala was een enorm succes. Individuele sporters, teams, coaches, vrijwilligers en verengingen werden in het zonnetje gezet. Sport is voor jong en oud gezond en de VVD ondersteunt de Amstelveense Sport daarom van harte.

 

De Amstelveense VVD was ruim vertegenwoordigd bij het Sportgala dat werd gehouden in het Herman Wesselink College en georganiseerd was door Amstelveen Sport.

 

Het was een mooie en indrukwekkende avond waar vele Amstelveense sporters in de spotlight stonden. Er werden prijzen uitgereikt voor het aanstormende talent, de vereniging van het jaar, een oeuvreprijs, de vrijwilliger en ook de coach van het jaar.

 

We zijn trots op de vele kampioenen, winnaars op de Olympische Spelen, wereldkampioenen en nog meer medaillewinnaars die op het podium geroepen werden.

 

Sport is ongelofelijke belangrijk; het is gezond voor lichaam en geest, het verbindt en zogt ervoor dat iedereen mee kan doen. Zo mooi dat op zo’n avond vele mensen die zich inzetten voor de sport erkenning krijgen voor hun inspanningen.