arrow_back

VVD Amstelveen feliciteert visspecialist Henry Schilder met 30-jarig bestaan


Amstelveen - VVD Amstelveen heeft vandaag visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan gefelicteerd met het 30-jarig bestaan van de zaak.

Wethouder Herbert Raat een raadslid Janneke Leegstra brachten Henry Schilder een bos bloemen voor het bereiken van de mijlpaal. Wethouder Raat gaf aan blij te zijn met een dergelijke betrokken ondernemer binnen de gemeentegrenzen en vindt dat Amstelveen trots mag zijn op de ondernemer.

Het VVD-duo maakte ook van de gelegenheid gebruik om te vragen hoe het Henry Schilder vergaat in de corona-crisis. Schilder heeft diverse maatregelen getroffen: zo mag maar een beperkt aantal klanten tegelijk de winkel in, is er een aangegeven wachtrij met paaltjes  en zorgen plastic schermen in de winkel voor extra veiligheid.

Hoewel de zaak volop draait, mist Schilder toch ook het echte persoonlijke contact met de klanten en vindt hij het werken achter schermen een stuk minder, maar hij hoopt uiteraard dat iedereen gezond blijft.

Raat herinnert zich ook nog goed het bezoek van premier Rutte aan de visspeciaalzaak in 2018. De premier deed toen een rondgang door Amstelveen en maakte een persoonlijk praatje met Schilder. Volgens Raat vond Rutte de sfeer en vriendelijkheid bij de viswinkel aan de Van der Hooplaan fantastisch en inspirerend.Reacties

Locatie