arrow_back

VVD Amstelveen in gesprek met premier Mark Rutte


Wethouder Herbert Raat en fractievoorzitter Kees Noomen van VVD Amstelveen hebben maandagavond 20 mei een ontmoeting gehad met minister-president Mark Rutte.

De twee Amstelveense VVD'ers ontmoetten de premier tijdens een verkiezingsdiner in Breukelen, waar de Clubs van 100 van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht bijeen kwamen in Koetshuis de Zadelhoff.

Raat en Noomen maakten van de gelegenheid gebruik om ook diverse Amstelveense punten met de premier te bespreken, zoals bijvoorbeeld de woningbouwplannen in Kronenburg. Amstelveen wil daar dolgraag woningen bouwen voor bijvoorbeeld studenten.

Raat was verheugd over het netwerk-moment. 'Hij is goed op de hoogte van wat er in Amstelveen speelt', zegt Raat. Rutte complimenteerde de Amstelveense VVD'ers bijvoorbeeld met de opvallende ledengroei van de partij in Amstelveen & Ouder-Amstel, die niet onopgemerkt is gebleven bij de premier.

De partij kende de grootste ledengroei van alle fracties in Nederland. 'Daar hebben we de laatste jaren hard voor gewerkt', laat Noomen in een reactie weten. Hij was onder de indruk van de premier. 'Zijn dossierkennis is ongekend'. Reacties

Locatie