arrow_back

VVD-wethouder Raat wil meer vaart in Schipholdebat


Amstelveen - VVD-wethouder Herbert Raat pleit voor meer snelheid in het Schipholdebat, zowel voor de lange als de korte termijn. Dat heeft Raat verklaard in een interview met het Amstelveens Nieuwsblad.

De VVD-wethouder hoopt dat minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) snel komt met de lang verwachte Luchtvaartnota en duidelijkheid geeft over hoe de overlast van de luchthaven op korte termijn - in ruil voor groei - beteugeld dient te worden, zo schrijft de krant. Lees het exclusieve artikel op de website van het Amstelveens Nieuwsblad.

Geloofwaardige maatregelen
Raat strijdt tegelijkertijd voor overlastbeperking en maatregelen: 'Er is een goed pakket geloofwaardige maatregelen nodig vanuit Den Haag voordat het gesprek over de uitbreiding van Schiphol gevoerd kan worden', zo meldt Raat, die op zijn persoonlijke weblog dieper ingaat op de kwestie. Lees hier de persoonlijke webpagina van wethouder Herbert Raat.

Raat was maandagochtend 9 maart 2020 ook te horen op BNR Nieuwsradio, waarin hij dieper ingaat op een artikel in het Financieele Dagblad over de brede discussie rond de groei van Schiphol, zoals het lokale medium AmstelveenZ vanmorgen meldde.Reacties

Locatie