VVD VIP Pas


De VVD Amstelveen geeft extra inhoud aan uw lidmaatschap! Wij hebben Amstelveense bedrijven bereid gevonden deel te nemen aan ons VVD Amstelveen loyaliteitsprogramma dat wij speciaal voor onze leden hebben ontwikkeld.

VVD VIP PAS

Het programma werkt zeer eenvoudig. De deelnemende bedrijven bieden de leden van de VVD Amstelveen e.o. kortingen op aankopen van goederen en diensten of bieden andere voordelen.

De deelnemende bedrijven zijn actief in verschillende branches en allen gevestigd in Amstelveen. Wij adviseren u geregeld onze website te bezoeken voor nieuwe aanbiedingen en of deelnemende bedrijven.

Op vertoon van deze pas maakt u kenbaar dat u lid bent van de VVD - Amstelveen en krijgt u bij afname van een product of dienst korting of een ander voordeel bij het deelnemende bedrijf.

De bedrijven zullen u niet rechtstreeks benaderen, maar altijd via (de website van) de VVD Amstelveen.

 

Overzicht bedrijven VVD Ledenplan

1. Coster Diamonds

Leden van de VVD Amstelveen ontvangen op vertoon van hun ledenpas 20% korting op alle artikelen bij Coster Diamonds (m.u.v. horloges). Daarnaast ontvangt men 50% korting op de entree van het Diamant Museum.

 

2. Winekitchen

Amstelveense VVD leden krijgen op vertoon van hun pas 10% korting op hun rekening.

 

3. Healthcity Premium

Leden van de VVD Amstelveen ontvangen op vertoon van hun ledenpas 15% korting op een jaarlidmaatschap bij HealthCity Premium, te Amstelveen.

 

4. Styles Haarverzorging

Leden van de VVD Amstelveen (men only) ontvangen op vertoon van hun ledenpas bij Styles Haarverzorging 10% korting op een volledige behandeling (wassen-knippen-föhnen).

 

5. Golf 63

Leden van de VVD Amstelveen e.o. ontvangen op vertoon van hun ledenpas 15% korting op alle artikelen bij Golf 63 (m.u.v. afgeprijsde artikelen)