VVD zet Van Noord Diervoeders in het zonnetje

VVD Amstelveen zet Van Noord in het zonnetje


VVD Amstelveen zet dierenwinkel Van Noord in het zonnetje


In het kader van de Valentijnsdag taartenactie is Van Noord’s Dierenvoeders door de VVD in het zonnetje gezet. Rondom Valentijnsdag organiseert VVD Noord-Holland een jaarlijks terugkerende taartenactie, in Amstelveen met een focus op ondernemingen. Door middel van het uitreiken van een taart spreekt de VVD haar waardering uit voor bijzondere bedrijven met een sterke lokale binding.


Dit keer was het de beurt aan Van Noord’s Dierenvoeders, een begrip in Amstelveen onder onze vele huisdier eigenaren. De taart werd op het kantoor van de dierenwinkel uitgereikt aan de heren Van Noord junior en senior, door een afvaardiging van VVD Amstelveen en Noord-Holland. Waaronder ook Gerda Bakker, Amstelveense kandidaat bij de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen Noord-Holland.


“Dit is een welverdiend compliment aan een onderneming die met zo’n lange geschiedenis is uitgegroeid tot een begrip in Amstelveen”, aldus VVD wethouder Adam Elzakalai.


Al 50 jaar lang opereert Van Noord vanuit dezelfde locatie, opgericht door Jan van Noord senior die nog steeds actief is voor het bedrijf. Inmiddels is de dagelijkse leiding overgedragen aan zoon Jan van Noord junior. Vooral de vriendelijkheid van de medewerkers en het persoonlijke kundige advies over alles wat met dierenproducten te maken heeft, wordt zeer gewaardeerd door inwoners.


“Op deze wijze willen we ook de aandacht vestigen op ons Amstelveense winkelaanbod”, aldus VVD gemeenteraadslid Janneke Leegstra. “Door geld uit te geven bij een lokale winkelier in plaats van grote webshops zonder binding met Amstelveen, zorgen we er samen voor dat deze mooie ondernemingen en de bijbehorende werkgelegenheid in onze gemeente in stand blijven.”


Foto genomen op kantoor bij Noord’s Dierenvoeders waar de taart is uitgereikt. Van links naar rechts: VVD wethouder Adam Elzakalai, ondernemer Jan van Noord junior, VVD gemeenteraadslid Janneke Leegstra, Jan van Noord senior, VVD Provinciale Statenlid Nick Roosendaal, Amstelveense VVD kandidaat Provinciale Staten Gerda Bakker.


Wilt u als ondernemer ook eens door ons in het zonnetje worden gezet of heeft u vragen over ondernemen in Amstelveen? Neem dan contact op met Janneke Leegstra